Kategorijo izdelkov
Kontakt

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Splet:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service hotline
+8653288191002
Rotor Sand Blaster Machine

Rotor Sand Blaster Machine

Opis V sklopu šasije so nameščeni stružci in dva rotorja z visokim številom vrtljajev z rezilom. šasija se vrti v smeri urinega kazalca, vrtenje rotorja in strgala v nasprotni smeri urinega kazalca. Hitrost rotorja je hi

Podrobnosti izdelka

Rotor Sand blaster Machine

Opis

Na ohišju je nameščena strgala in dve visokozmogljivi rotorji z rezilom. šasija se vrti v smeri urinega kazalca, vrtenje rotorja in strgala v nasprotni smeri urinega kazalca. Hitrost rotorja je višja od hitrosti šasije. Ker ima šasija in rotor nasprotno gibanje, hitrost pa je drugačna, zato pesek šasije doseže drugačno hitrostno razliko. Zrna peska proizvajajo ustrezno trenje in strižno silo, kar povzroča brušenje, mešanje, zlom. Ta vrsta stroja ne samo mešamo z visoko učinkovitostjo in pesek po mešanju je dobra kakovost.

Uporablja se

V glavnem se uporablja za litje delavnica pesek mešane, bodisi mešane en sam stroj molding pesek je mogoče mešati suhi film pesek, trdi pesek, površina peska in jedro peska, stekla, keramike, ognjevzdržnih materialov, itd se lahko uporablja tudi industriji mešani različnih prahu, granularni materiali.

Tehnični parametri

Postavka


S1420S

S1425E

Premer diska

mm

φ2000

φ2500

Enkratno hranjenje

kg

1500

3000

Produktivnost


40

90

Moč strganja

kw

37

90

Moč motorja rotorja

kw

2 * 18.5

2 * 37

Ocena motorja rotorja

rpm

34.5

26

Vrtilna hitrost rotorja

rpm

270

350


Če iščete nov rotor pesek Blaster stroj za prodajo, tovarniške cene, blagovne znamke, na Kitajskem, vroče prodajo, neposredni prodajalec in čezmorskih rotor pesek blaster stroj iz strokovnega proizvajalca, dobavitelja in tovarne, vas prosimo, da nas kontaktirate, smo vedno ustrezajo vašim potrebam CE, prilagojene, profesionalne, konkurenčne, visoke natančnosti, nove in dobre kakovosti, in PUHUA rotor pesek Blaster stroj. In dobrodošli na veleprodajne izdelke z dobro kakovostjo in profesionalno zasnovo od nas.
Hot Tags: rotor pesek blaster stroj, Kitajska, proizvajalec, dobavitelj, tovarna, trgovina na debelo, blagovna znamka, cena, za prodajo, vroče prodaja, na Kitajskem, nova, puhua, prilagojene, neposredni prodajalec, kakovostne, tovarniške cene
Sorodni izdelki
Povpraševanje