Kategorijo izdelkov
Kontakt

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Splet:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service hotline
+8653288191002

Novice

Dom > NoviceVsebine

Katere so prednosti bobnastega bobna s hitrostjo bobna

Prednosti udarnega stroja stroja za boben:

1.jpg

Stroj za peskanje s hitrostjo bobna se v glavnem uporablja za rotacijsko rotorje z visokim številom vrtljajev, da se projektil vrne na obdelovanec v bobnu, ki se stalno obrača, tako da doseže namen čiščenja obdelovanca, ki spada v področje litja. Primeren je za odstranjevanje peska, odstranjevanje rje, odstranjevanje kamna in površinsko utrjevanje ulitkov in odkovkov do 15 kg v različnih panogah.


Stroj za peskanje je primeren za čiščenje vseh vrst ulitkov in odkovkov, ki se ne bojijo trčenja in praske. Je idealna oprema za čiščenje majhnih kosov preostalega peska in lestvice na površini majhnih delavnic za toplotno obdelavo. V glavnem zajemajo valjčke, separatorje, stroje za peskanje, dvigalne stroje itd. Prestavni motor in druge komponente.

1.sing popularne pitne pitne oblike, prihranek stroškov gradnje pitovne temelje


    2. Telo pihalne komore in razporeditev naprave za peskanje se določita po tridimenzionalni simulaciji simulacije dinamike računalnika, tako da območje pokrivanja izmetnega izstrelka tekočine natančno pokriva površino obdelovanca in projektil istočasno vreti obdelovanca v različnih smereh od površine obdelovanca. .


    3. Uporaba centrifugalnih strojev z visokim iztiskanjem lahko bistveno izboljša učinkovitost čiščenja in doseže zadovoljivo kakovost čiščenja.


    4 strojni koncept, kompaktna struktura, enostaven za uporabo in vzdrževanje