Kategorijo izdelkov
Kontakt

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Splet:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service hotline
+8653288191002

Novice

Dom > NoviceVsebine

Proizvajalci Professional Shot Blasting Machine vam pravijo, kako upravljati naprave za razstreljevanje pravilno!

Stroj za peskanje poskrbi za pravilne operativne postopke:

711704436089706.jpg

Tumble Belt Shot Blasting Machine

1, delovanje opreme za peskanje strel strogo izvajanje delovnih mest za usposabljanje na stalnem delovnem mestu, seznanjen z delovanjem in značilnostmi zrakoplova.


2, poznati operativne postopke, uporabiti, popraviti in vzdrževati ročni stroj za peskanje.


3, mora upravljavec preveriti nadzorno ploščo (ploščo), da so vse vrste stikal v želenem nastavitvenem položaju (vključno s stikalom za vklop), preden se lahko zaženejo, da bi se izognili okvaram, poškodovali električno in mehansko opremo, kar je povzročilo nesreče pri opremi .


4, ne-lokalni operaterji ne smejo prosto delovati ali se dotakniti območja nadzora električnega stikala in morda ne bodo blizu lokalnega delovnega področja, da bi se izognili nesrečam.


5, mora nosilec nositi zaščitne obleke, kozarce in tako naprej.


6, operaterji posebno pozornost posvečajo vsem vrstam instrumentov na plošči, ko so vklopljeni. Ko vsi instrumenti dosežejo svoje normalne vrednosti, lahko delujejo z majhnimi žerjavami (valjčni transporterji) v delovni program. Če se ugotovi, da posamezni instrument kaže večjo napako (ne normalno), takoj zaustavite. Pred normalnim zagonom preverite odpravljanje težav z opremo.


7, delovanje opreme, mora upravljavec pregledati opremo zaradi nenormalnega hrupa in pregrevanja različnih delov naprave. Ko se ugotovi, da je oprema resno napaka, se bo zaustavila za popravilo v skladu s tipko "zaustavitev v sili" in sodelovala s strokovnjaki, da bi odpravila napako opreme.


8, mora biti strojno opremo za peskanje opremljena z "upravljanjem opreme" za rutinsko vzdrževanje in tedensko vzdrževanje (vključno z mazanjem). Vsak teden očistite prah in smeti v zbiralniku prahu, da ne bi vplivali na kakovost odstranjevanja prahu in zagotovili, da je oprema v dobrem stanju.


9, mora upravljavec doseči civilizirano proizvodnjo in varnost proizvodnje hkrati strogo izvajati sistem izmenjave.


10, delo je končano, takoj odklopite stikalo za vklop, tako da se naprava za obdelavo posnetkov razstreli. In očistite delovno mesto.