Kategorijo izdelkov
Kontakt

Ime: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-pošta: sales@chinapuhua.com

Splet:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Service hotline
+8653288191002

Industrije znanja

Dom > Industrije znanjaVsebine

Kakšna je hidravlična funkcija hidravlične stiskalnice?

Kakšna je hidravlična funkcija hidravlične stiskalnice?


The

Hidravlična stiskalnica je prva avtomatska in inteligentna servo elektro-hidravlična kompozitna stiskalnica v industriji žigosanja. V primerjavi s tradicionalnimi stiskalnimi stiskalnicami in brizgalnimi stiskalnicami ima mehansko strukturo, sistem krmiljenja in funkcijo. Odličen preboj. Hidravlični tlačni tiskovnik uporablja samorazvijano metodo krmiljenja dvojnega mrtvega cikla, ki ima visoko stopnjo človeštva, popolno avtomatizacijo, inteligenco in zmogljive funkcije. The

The

Glavne prednosti hidravličnih stiskalnic so naslednje:

The

1. Hitro čiščenje: tradicionalni tip hidravlične stiskalnice je značilen po visokem pritisku in počasni hitrosti, zato delovna učinkovitost ni visoka. Servo elektro-hidravlične stiskalnice tega projekta so dodali z neodvisno inovativno konstrukcijo servo strukture. Odzivna hitrost je hitra in lahko hitro povečate tlak. Hitrost stiskanja lahko doseže več kot 400 mm / sc, hitrost pritiska pa je boljša od običajne mehanske stiskalnice. Uporablja se za zatiranje strojnih izdelkov ali nekovinskih izdelkov, kot je tipična proizvodnja ekstrudiranih aluminijastih izdelkov, ohišje, gledališče, okvirji in deli stekla, fotookvirji, jedilni pribor, znaki, ključavnice, avtomobilski deli in deli strojne opreme.

2. Funkcija raztezanja: veliko kovinsko deformacijo v procesu proizvoda imenujemo raztezanje, raztegljivi izdelki, ki se uporabljajo v življenju, je zelo širok, izdelki za raztezanje se običajno zaključijo s hidravlično stiskalnico, medtem ko tradicionalni strojni stroj za štancanje nima te funkcije; ta projektna tehnologija servo-električna Hidravlična stiskalnica se lahko odlično razteza na različnih materialih za izdelavo izdelkov, kot so namizni pribor, kuhinjski pripomočki, električni aparati, kovinske lupine, talne obloge in deli za osvetlitev itd. in dodajanje najnovejše tehnologije zaslona na dotik lahko neposredno Uporaba nemehanske kontaktne tehnologije za nastavitev parametrov, enostaven za uporabo, visoko stopnjo človeštva.

The

Hidravlična tehnologija je ena najhitreje rastočih tehnologij v strojni opremi. Drsnik stiskalnice poganja hidravlični cilinder in se uporablja za izsekavanje in rezanje hidravličnih obdelovancev. Uresniči se delovni cikel hitrega padca diapozitiva, prebijanja in striženja, hitro naraščanje in ustavljanje. V zadnjih letih so žigosanje hidravličnih stiskalnic izboljševale hitrost števila kapi, aktivno protizdrsno tehnologijo za izboljšanje natančnosti dela, izboljšane delovne značilnosti in zmanjšano tehnologijo zmanjševanja šokov, hibridno tehnologijo prenosa energije za zmanjšanje moči vgradnje , in tehnologijo za sinhronizacijo z več tlačnimi točkami. Napredek je bil dosežen pri pozicioniranju drsnikov in pri prenosu tehnologije CNC. Slabosti hidravličnih stiskalnic in mehanskih stiskalnic so v preteklosti skoraj izginile. Tradicionalna oprema za žigosanje se vedno bolj ne more prilagajati obsežnim avtomatiziranim proizvodnim potrebam sodobne avtomobilske industrije v smislu tehnične uspešnosti, zagotavljanja kakovosti in zanesljivosti procesov ter gospodarnega delovanja.